10 Eylül 2015 Perşembe 12:08
Ayhan Arslan, GHSM'yi ziyaret etti

Ağrı Birlik Bayan Futbol Takımı Kulüp Başkanı Ayhan Arslan, takım antrenörü Önder Tunay ve yönetim kurulu üyesi Özdemir Doğan ile birlikte Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yeni görevinde İl Müdürü Alp’a başarılar dileyen Kulüp Başkanı Arslan, Ağrı’nın tek bayan futbol takımıyız. Ağrı’yı en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. 

 

 

Bayan Futbol Takımımız geçen sezon Kadınlar Liginde ilimize çok farklı bir heyecan yaşattı. İnşallah bu sezonda yine aynı heyecanı yaşatacaktır dedi. İl Müdürü Alp ise yapmış olduğu açıklamada; Ziyarette dolayı memnuniyetini belirten Alp, bizde İl Müdürlüğü olarak tüm kulüplerimize imkânlarımız doğrultusunda maddi ve manevi desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Bayan Futbol takımımıza başarılar dileriz dedi.

 

 

 

 

 

 

ayhan-arslan,-ghsmyi-ziyaret-etti.jpg

Son Güncelleme: 10.09.2015 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.