23 Aralık 2015 Çarşamba 11:45
Aziz Sinan Alp ASKF'yi Ziyaret Etti

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu ziyaret etti. Ağrı Amatör Evinde gerçekleşen ziyarette Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ve  Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Ağrı'nın bir çok alanda olduğu gibi spor alanında da tesisleşme konusunda önemli aşamalar kaydettiğini söyleyen Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, " Ağrı'da son dönemlerde yapılan tesisleşmeler sonucunda, Ağrı, kısa adı THOM olan  Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezlerinden biri olma yolunda ilerliyor. Uzun vadeli bir proje olan bu merkezler ilk meyvelerini 2020 ve 2024'de daha sonraki yıllarda verecekler." dedi.

aziz-sinan-alp-askf-ziyaret-etti.jpgaziz-sinan-alp-askf-ziyaret-etti-001.jpg

 

İlçe sahalarında aydınlatmaların tamamlanacağını da söyleyen Alp, misafirperverliklerinden dolayı Ağrı ASKF ailesine teşekkür etti.

Ziyarete ev sahipliği yapan Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ise "Olimpiyatlara hazırlanan yetenekli ve başarılı sporcuların, belirli kriterler dahilinde seçilerek elit düzeyde yetiştirileceği Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezlerinden birinin Ağrı'ya açılacak olması, bizleri gerçekten heyecanlandırdı. İnşallah tez zamanda fazla bir yol katedilir bu konuda. Bunun yanında Ağrı, havanın en erken karardığı il. İlçelerde spor yapmak isteyen vatandaşlarımız ve öğrencilerimizin stadyumlarda aydınlatma olması yönünde talepleri var. Bu konuda başlatılan çalışmalardan ötürüde sizlere teşekkür ederiz." dedi.

Son Güncelleme: 23.12.2015 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.