11 Ocak 2016 Pazartesi 13:44
Aziz Sinan Alp Kayakçılara Malzeme Desteği

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleşen malzeme dağıtımına; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Tesisler Şube Müdürü Cemil Budak, Kayak antrenörü Erhan Dursun, Kayak Al Disiplini Kayak antrenörü Harun Akyol ve malzeme alan sporcular katıldı.Burada açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, 7'den 70'e herkesin kayak yaptığı kentte kayak sporunu daha yaygınlaştırmak, geliştirmek ve kentten yeni şampiyonlar çıkmasını sağlamak için Valilik ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak çalışmalarımız devam edecektir. "Amacımız hem ilde mevcut olan kayak alp disiplini potansiyelini daha da geliştirmek hem de kentten şampiyonlar çıkarmak" dedi.

Bu tür desteklerin kentin kısa vadede kayak sporunda Türkiye ve Dünya şampiyonlarını çıkaracağına inandığını anlatan Alp, kentteki sporcuların kazasız ve belasız bir kayak sezonu geçirmesini temenni etti.

Malzeme alan sporcular ve antrenörler verilen malzeme desteği için İl Müdürü Alp’e teşekkür ettiler. 

aziz-sinan-alp-kayakcilara-malzeme-destegi.jpgaziz-sinan-alp-kayakcilara-malzeme-destegi-001.jpgaziz-sinan-alp-kayakcilara-malzeme-destegi-002.jpg

Son Güncelleme: 11.01.2016 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.