04 Aralık 2015 Cuma 10:34
Aziz Sinan Alp Ömer Çeçen'i Ziyaret Etti

Ömer’ Çeçen'i antreman saatinde ziyaret eden İl Müdürü Alp, Engelli bireylerin engellin engel olmadığını göstererek Eğitim, Sanat, Bilim ve sporun her alanında olması gerektiğini belirtti.

Artık sporun engelli yoktur ve engelleri sporla aşıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yoğun çalışmalarıyla tüm illerde çalışan antrenörlerimize düzenlemiş olduğu eğitimlerle, engellilerin tüm spor branşlarından yararlanabilmesini slayan kurs ve seminerler verildi.

Daha çok engelli bireye hizmet verebilmek adına, bu kurs ve seminerleri verilmeye devam ediyor. İl Müdürlüğü olarak biz bu eğitimleri önemsiyor ve engellilere hizmet etmeyi canı gönülden istiyor ve destekliyoruz dedi.

Ömer Çeçen gibi tüm engelli sporcu kardeşlerimizi il müdürlüğümüzde spor yapmaya davet ediyoruz dedi. 

Gerçekleşen ziyarette dolayı İl Müdürü Alp’e teşekkür eden Milli Sporcu Ömer Çeçen, kendilerine bu fırsatı veren İl Müdürlüğüne ve antrenörü Çetin Demir’e teşekkür etti. İl Müdürü Alp, günün anlam ve önemi için Ömer Çeçen’e çiçek ve bir takım eşofman hediye etti. 

aziz-sinan-alp-omer-ceceni-ziyaret-etti.jpgaziz-sinan-alp-omer-ceceni-ziyaret-etti-001.jpg

 

Son Güncelleme: 04.12.2015 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.