20 Temmuz 2014 Pazar 22:06
Bakan Ala Ağrı'da

İçişleri Bakanı Efkan Ala, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına değinerek, "Gazze’deki kardeşlerimize sabırlar diliyorum ve İsrail’in bir an önce bölgeden çekilmesini istiyor ve bu zulme bir an önce son verin diyorum" diye konuştu.

Bugün öğle saatlerinde Iğdır’dan karayoluyla Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine gelen Bakan Ala, ilk olarak Ahmed-i Hani Meslek Yüksekokulu’nun inşaatını gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Doğubayazıt Kültür Evi ve Ahmed-i Hani Müzesi’nin temel atma törenine katılan Bakan Ala, "Ahmed-i Hani isminin bir parka verilip verilemeyeceği tartışılırken, bugün Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bastırılan ve gerçekten her edebiyat severin okumasını istediğim bir eser olan Mem-u Zin eseri yayınlanmış. Bu yüzden bu töreni çok anlamlı buluyorum" dedi.

 

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına da değinen Bakan Ala, "Gazze’deki kardeşlerimize sabırlar diliyorum ve İsrail’in bir an önce bölgeden çekilmesini istiyor ve bu zulme bir an önce son verin diyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra Ahmed-i Hani Türbesi’ne geçerek dua eden Bakan Ala, İshak Paşa Sarayı’nı da gezdikten sonra ilçe merkezinde esnafla bir araya geldi. Engelli bir vatandaşın kendisinden yardım istemesi üzerine Bakan Ala, vatandaşa akülü bir sandalye temini için Doğubayazıt Kaymakamı’na talimat verdi.

Bakan Ala, esnaf ziyaretinden sonra, beraberindekilerle Ağrı il merkezine geçti.




Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Anahtar Kelimeler:
AğrıdaBakanAla
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.