24 Temmuz 2022 Pazar 00:24
Başkan Sayan: Ağrı Belediyesi olarak Ankaparkın işletmesine talibiz

Ayda 500 milyon lirayı algı için harcayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Ankaparkın maliyetinden şikayet ettiğini belirten Başkan Sayan; ‘3 yıl önce Ankapark’ı teslim alırken neden video eşliğinde almadınız. Nelerin eksik nelerin fazla olduğunu kamuoyu ile paylaşmadınız. Orada büyük bir yatırım çürüyor. En azından o yatırımı bize verin, biz getirelim kuralım. Doğu’nun ve Güneydoğu’nun da faydalanacağı Doğu’nun Disneyland’ı olacağı park kuralım. Çevre Bakanlığımızın da desteği ile biz bu işe talibiz. ‘Cumhurbaşkanı adayıolacağım’ diye algı yaparak, para harcayıp o işlerle uğraşacağına; Orada vatandaşların faydalanabileceği ve hatta belki de bütün dünyanın gelip göreceği Ankapark’ı faaliyete geçirmiyorsun ama Ankapark’ın maliyeti yüksek deyip, bu miktarın çokta üstündeki paraları aylık olarak sadece algı için harcıyorsun.” dedi.

“Son çağrımdır ya kendiniz işletin yada verin biz taşıyalım”

Devletin bu kadar büyük varlığı çürümesin şeklinde konuşan Başkan Sayan;“Sadece Cumhurbaşkanı olacağım diye harcadığınız paranın %10’nunu Ankapark’a harcamış olsaydınız, bugün park faliyete geçmiş olacaktı.”dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Çevre ve Şehircililik Bakanlığına seslendiğini belirten Başkan Sayan, “Batılı devletlere karşıda olsa Doğu’da böyle bir parkın olması ülkemizin imajı açısından da son derece önemlidir. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve Sayın Çevre ve Şehircililik Bakanımızdan destek bekliyoruz. Hep birlikte Ankapark’ı, Ağrı’ya taşıyalım. Hiç olmasa 3 yıl boyunca sadece algılara para harcayan Büyükşehir Belediye Başkanınında belki yüzü kızarır.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.