27 Haziran 2022 Pazartesi 19:31
BAŞKAN SAYAN AĞRISPOR’UN BORÇLARINI ÖDEMEYE TALİBİZ!

Son Dakika... Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Onursal Başkanı olduğu şehrin kulübüne Belediye olarak talip olduklarını duyurdu.

Başkan Savcı Sayan akşam saatlerinde yapmış olduğu açıklamasında son günlerde spekülasyona itilmeye çalışılan Ağrıspor’la alakalı son noktayı koydu.

Başkan Sayan, mevcut kulüp yönetimine çağrıda bulunarak, “ne bu şehrin takımının rengini, ne de ismini değiştirmek, ya da isim ekleyerek kulübün adının yok edilmesi dedikodusuna bile asla tahammülümüz olmadığı gibi buna da müsaade etmeyeceğiz. Ağrıspor, bu halkın takımıdır. Biz Ağrı Belediyesi olarak çağrıda bulunuyoruz. Bu memleket bizim. Takımın tüm borçlarını ödemeye talibiz. Ağrıspor’u hak ettiği yere getirmek bu şehirliler olarak bu bizim boynumuzun borcudur. Şehrimizin takımını en iyi yerlere getirmek için, Ağrıspor’un yönetimine belediye olarak talip olduğumuzu duyuruyor kentimiz için bu şehri sevenler olarak birlikte hareket etmeye davet ediyorum.” Dedi.

Son Güncelleme: 27.06.2022 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.