29 Temmuz 2022 Cuma 02:03
BAŞKAN SAYAN'DAN HDP'Lİ VEKİL BEŞTAŞ'I FENA BOZDU!

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan HDP'li Vekil Beştaş'ın atmış olduğu tweetinde; "Ağrı’yı binbir hileyle aldılar bu da Belediye başkanı Savcı Sayan… Bizim belediye başkanlarımızı haksız ve hukuksuz şekilde görevden alıp yerine Kayyım atayan İçişleri Bakanına soruyoruz; Ağrı Belediye başkanını neden görevde hala…! NEDEN???" paylaşımına Başkan Sayan'da o iftira dolu paylaşıma sessiz kalmayarak tabiri caizse atmış olduğu twetiyle "S400" Füzesi Gibi Vurdu Geçti.. 

Yalanın Mimarı, PKK’nın Silahlı Militanlarını Öpen Hanım Devletin Silahı Zoruna Gitmiş Şaşırmadım!

İşte Başkan Sayan'ın O Paylaşımı; "Ağrı’da 2014 de 13 torba yeniden sayılırken 13 defa sayım yapıldı yalanın mimarı, PKK’nın silahlı militanlarını öpen hanım Devletin Silahı zoruna gitmiş şaşırmadım. Seçimlerde evlere tehdit mektubu bırakan Kadilin silahlı adamlarına niye lafın yoktu Avukat! Ağrı’yı %56 ile aldım." dedi

Son Güncelleme: 29.07.2022 03:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.