10 Ağustos 2015 Pazartesi 21:36
Başkan Taşdemir, Yeni Araçları Tanıttı

2 Adet Otokar sultan mega (35+2 koltuk) özelliklerine sahip yolcu otobüsü, şehirler arası serviste kullanılmak üzere satın alındı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir şunlara değindi: " Şehirler arası serviste ilçe halkımızın kullandığı, 15 yıllık otobüslerimizin gerek, güven konusunda gerekse diğer konularda hizmet yıllarını doldurmuşlardır. Şehirler arası yolculuğu ve özel günlerde kullanmak üzere Taşlıçay halkının hizmetine sunduğumuz bu 2 yeni aracın ilçemize hayırlı olmasını dilerim.” dedi. Otobüsler 11.08.2015 tarihinden itibaren Taşlıçay Ağrı seferlerinde Taşlıçay halkı için hizmet verecektir.

 

 

 

baskan-tasdemir,-yeni-araclari-tanitti---.jpgbaskan-tasdemir,-yeni-araclari-tanitti----001.jpgbaskan-tasdemir,-yeni-araclari-tanitti----002.jpgbaskan-tasdemir,-yeni-araclari-tanitti----003.jpg

 
 
 

Son Güncelleme: 10.08.2015 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.