07 Mart 2014 Cuma 22:26
Bayram COŞKUN'dan 08 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü”, tüm dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır.

 

Günümüzün modern toplumlarında kadınlar, annelik görevlerinin yanı sıra toplumsal, siyasi, sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda önemli görevler üstlenmektedirler. Toplumumuzda her alanda başarılı kadınların var olması, devletimizin sosyal ve iktisadi alanda ilerlemesini daha da hızlandırmaktadır.

 

Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlar, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol almaktadırlar. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle; İhtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım."

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.