16 Mayıs 2015 Cumartesi 08:44
Beşir Derneği Ağrı Temsilciliğinden Miraç Kandili Simiti

Beşir Derneği AĞRI Temsilciliği tarafından Cuma namazından sonra, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Hayrettin Atmaca Camisinde MİRAÇ Kandili münasebetiyle 1000 adet simidi dağıtıldı.

 

Beşir Derneği AĞRI Temsilciliği Miraç Kandili münasebetiyle 1000 adet kandil simiti ve 200 adette Peygamber Efendimizle ilgili kitap dağıttı.


Beşir Derneği Ağrı Temsilcisi Umut OĞUR ve beşir derneği gönüllleri miraç  Kandili nedeniyle böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirterek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.


OĞUR; Halkın yoğun teveccühü ne mazhar olan etkinliğimiz yurt genelinde diğer il ve ilçelerde de aynı şekilde gerçekleştirilmiştir dedi.

 

besir-dernegi-agri-temsilciliginden-mirac-kandili-simiti.jpgbesir-dernegi-agri-temsilciliginden-mirac-kandili-simiti-001.jpgbesir-dernegi-agri-temsilciliginden-mirac-kandili-simiti-002.jpgbesir-dernegi-agri-temsilciliginden-mirac-kandili-simiti-003.jpgbesir-dernegi-agri-temsilciliginden-mirac-kandili-simiti-006.jpgbesir-dernegi-agri-temsilciliginden-mirac-kandili-simiti-007.jpg

Son Güncelleme: 16.05.2015 08:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.