23 Temmuz 2015 Perşembe 11:39
Beşir Derneği Temsilcileri Vali Musa IŞIN'I ziyaret Etti
Ziyarette, UMUT OĞUR Dernek Faaliyetleri hakkında Vali MUSA  IŞIN A bilgiler verdi.
 
Kamu yararına çalışan bir Yardım kuruluşu olarak, İnsani yardım anlamında, Türkiye’de 242 temsilcilik ve yurt dışında da 55 ülkede hizmet verdiklerini vurgulayan OĞUR, Türkiye’de ve Dünyanın çeşitli bölgelerinde yardım bekleyen binlerce insanın olduğunu bu anlamada projeleriyle, doğal afetler ve bunun sonucunda mağdur olanlara gıda ve ihtiyaç malzemelerini ulaştırdıklarını, yetim ve kimsesiz çocuklara, ihtiyaç sahiplerine el uzatarak, İnsanları duyarlı hale getirmede büyük katkı sağladıklarına inandıklarını dile getirdi.
 
Derneğin veren el ile alan el arasında köprü oluşturarak hayra aracılık ettiklerini belirten UMUT OĞUR nerede bir mahzun ve mazlum gönül varsa orada olduklarına vurgu yaparak bundan dolayı büyük onur ve şeref duyduklarını ifade etti.
 
İhtiyaç sahibi insanlara yapılan yardımın çok önemli olduğunu vurgulayan Vali MUSA İŞIN, ve çalışmalarından dolayı AĞRİ  BEŞİR DERNEĞİ NE  ve  SEMERKAND VAKFINA  teşekkür etti.
 
besir-dernegi-temsilcileri-vali-musa-isini-ziyaret-etti.jpgbesir-dernegi-temsilcileri-vali-musa-isini-ziyaret-etti-001.jpg
 
 
 
 
 

Son Güncelleme: 23.07.2015 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.