22 Haziran 2015 Pazartesi 13:40
Beşir Derneğinden Kur'an Kurslarına Elifba

Beşir Derneği Ağrı Temsilciliği okulların kapanması dolası ila camilere ve yaz kuran kurslarına 1000 adet kuran alfabesi dağıttı.

 

Beşir Derneği Ağrı Temsilciliği camilere ve yaz kuran kurslarına 1000 adet kuran alfabesi 20 adet büyük kuran camii hocalarına ve kuran kurslarındaki hocalara hediye etti.

 

Okul eğitiminin yanında dini ve ahlaki eğitimi de destekleyen Beşir Derneği, Yaz Kuran Kursu öğrencilerine camilere gelen çocuklara dağıtılmak üzere hazırlanan birçok Kuran ve Elifbayı  kursları ziyaret ederek hocalarına teslim etti.

 

 

Yaz aylarında camilerde açılan Kuran kurslarına gelen minikler, Kuran okumayı öğrenmenin yanında ahlaki eğitimde almış olmaktalar. Bu heyecanla camilerde açılan Yaz Kuran Kursları büyük ilgi görüyor. Kursa gelen minikleri sevindirmenin ve onları teşvik etmenin önemini belirten Beşir Derneği Ağrı Temsilciliği birçok Kuran Kursunu ve camiyi ziyaret etti.

 

Ziyaretlerde kurs öğrencileri için özel olarak hazırlanan hediyeler, hocalarına teslim edildi.

 

besir-derneginden-kuran-kurslarina-elifba.jpgbesir-derneginden-kuran-kurslarina-elifba-001.jpgbesir-derneginden-kuran-kurslarina-elifba-002.jpgbesir-derneginden-kuran-kurslarina-elifba-003.jpgbesir-derneginden-kuran-kurslarina-elifba-004.jpg

Son Güncelleme: 22.06.2015 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.