24 Ocak 2016 Pazar 17:23
Beşir Derneği'nden Suriye'ye Yardım Tırı

 Ağrı'da, başlatılan yardım kampanyası kapsamında gıda ve giyim malzemelerinden oluşan tır, Suriye'ye gönderildi.

Beşir Derneği öncülüğünde Suriye için başlatılan yardım kampanyasında, kıyafet, ayakkabı, yorgan, çanta, tuz, şeker ve un toplandı.

Dernek binası önünde düzenlen törende konuşan derneğin Ağrı Temsilcisi Umut Oğur, derneklerinin mahcup ve mahzun gönüller için hiçbir ayrım yapmadan paylaşmayı erdem haline getirdiğini söyledi.

Beşir Derneğinin kardeşliğe destek olmak, hayır işlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde din, dil, ve ırk gözetmeksizin insanlara hizmeti gaye edindiğini belirten Oğur, şöyle konuştu:

"Ağrı'dan Suriyeli ihtiyaç sahiplerine 140 bin lira değerinde gıda ve giyecekten oluşan insani yardım malzemesi topladık.

Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan Semerkand Vakfı ile gönüllülerine, hayırsever halkımıza ve dernek gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Beşir Derneği Ağrı Şubesi olarak bundan sonra yapacağımız tüm yardım faaliyetlerinde herkesin yardımlarını bekleriz."

Konuşmanın ardından dernek üyeleri ve vatandaşlar tarafından yardım tırı, dualarla uğurlandı.

besir-derneginden-suriyeye-yardim-tiri.jpgbesir-derneginden-suriyeye-yardim-tiri-001.jpgbesir-derneginden-suriyeye-yardim-tiri-002.jpgbesir-derneginden-suriyeye-yardim-tiri-003.jpgbesir-derneginden-suriyeye-yardim-tiri-004.jpgbesir-derneginden-suriyeye-yardim-tiri-005.jpgbesir-derneginden-suriyeye-yardim-tiri-006.jpgbesir-derneginden-suriyeye-yardim-tiri-007.jpgbesir-derneginden-suriyeye-yardim-tiri-008.jpgbesir-derneginden-suriyeye-yardim-tiri-009.jpgbesir-derneginden-suriyeye-yardim-tiri-010.jpgbesir-derneginden-suriyeye-yardim-tiri-011.jpgbesir-derneginden-suriyeye-yardim-tiri-012.jpgbesir-derneginden-suriyeye-yardim-tiri-013.jpgbesir-derneginden-suriyeye-yardim-tiri-014.jpgbesir-derneginden-suriyeye-yardim-tiri-015.jpgbesir-derneginden-suriyeye-yardim-tiri-016.jpg

 

Son Güncelleme: 24.01.2016 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.