27 Temmuz 2014 Pazar 18:30
Birlik Vakfı Ağrı Şubesi İftar Yemeği Verdi
Birlik Vakfı Ağrı Şubesi tarafından geleneksel düzenlenen ramazan iftar programı gerçekleştirildi.
 
Program Kur’an ı Kerim tilavet ile başlayıp konuşmalar ile son buldu. Özel bir mekanda gerçekleşen programa Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Vali Yardımcısı Ercan Ateş, Vali Yardımcısı Atıf Çiçekli, Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak,  Kamu kuruşları yöneticileri, İş adamları, vakıf üyeleri ve çok sayıda misafir katıldı.
 
Programda konuşan Birlik Vakfı Ağrı Şube Başkanı Metin Kılıç, “Bildiğiniz gibi büyük devletlerin meseleleri de büyüktür. Güçlü, iddialı, büyük teşkilatların mesuliyeti de aynı ölçüde büyük olur. Birlik vakfımızın temelinin  dayandığı Milli Türk Talebe Birliği ve benzeri kuruluşların geçmişteki hizmetlerinin, günümüzde ve gelecekte de artan şevk, gayret ve ruhla devam etmesi, yön verici ve istikamet gösterici çalışmaları asli vazifelerimizden olduğu gibi vebalimizdir. “ ifadelerini kullandı.
 
Genç Birlik Ağrı Şube Başkanı Mehmet İstemihan’da yaptığı konuşmada:
 
 “ Genç birlik olarak gençliğin geleceğin mimarı ve temel taşı olduğunu idrak ederek bu davamızda yürüyoruz. Bizler birlik beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirmek için elimizden gelen her şeyi yapma gayretinde olacağız.
 
Paylaşma ve yardımlaşma ruhuyla birbirimize her zamankinden daha çok kenetlenmeli, sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi bir kardeş sofrasında paylaşacağız. Çünkü komşusu aç iken tok yatan bizden değildir diyen kutlu bir peygamberin ümmetiyiz.
 
Yine beraberlik duygusuyla farklılıklarımız bizim ayrılığımız değil tam tersine bizim zenginliğimiz olacaktır. Nasıl ki bir bahçedeki güllerin renginin çeşitliliği göze hoş geliyor ve muhteşem bir fon oluşturuyorsa işte bu zengin Anadolu coğrafyasının etnik farklılığı ve kültür farklılığında bizim zenginliğimiz olacaktır.
 
Bizler geleceğe umutla bakabilen sorunlar karşısında pozitif çözümler üretebilen bir gençlik yapısıyla ağrımızın gerek kültür gerek sanat ve gerekse eğitim alanındaki sorunlara inşallah çözümler üretme gayreti içinde olacağız. “ 
 
İftar programı Ağrı Müftüsü İbrahim Gemici'nin okuduğu dua ile sona erdi







Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.