06 Ağustos 2014 Çarşamba 09:48
Çelebi Cumhurbaşkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezini Ziyaret Etti

AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal tarafından karşılanan Milletvekilleri, seçim koordinasyon merkezi (SKM) nin çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Mecliste görüşülen Torba Yasa sebebi ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alanda çalışma fırsatı bulamadıklarını ve meclis çalışmaları sebebi ile kendi seçim bölgelerine gidemediklerini belirten Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi “Türkiye halkı olarak pazar günü sandıklara giderek bir tercihte bulunacağız. Ülkemizi 2023 yılında ekonomik açıdan ilk on ülke arasına sokacak bir hedef belirledik. Bu hedefe ulaşmanın koşullarından biri Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmasıdır. Biz AK Parti mensuplarının Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Ağustos Pazar günü Cumhurbaşkanı olarak seçileceğini yönelik inancımız tam.” dedi.

Seçim koordinasyon merkezindeki çalışmalar hakkında bilgi alan heyet, koordinasyon merkezine başarılar dileyerek SKM’den ayrıldı.


Son Güncelleme: 13.11.2016 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.