09 Ekim 2015 Cuma 01:28
Cesim Gökçe; HDP'li Vekiller Hiç Bir Sorunu Çözemedi

AK Parti Ağrı Milletvekili adayı Cesim Gökçe, "AK Parti, inşallah 1 Kasım'da yeniden tek başına iktidara gelecektir" dedi.

Cesim Gökçe, gazetecilere açıklamasında, genel seçimin, 13 yıllık AK Parti kazanımlarının devamı, Türkiye'nin geleceğe dönük vizyonu ve ufkunun açık olması, büyük hizmetlerin yeniden ülkeye kazandırılması bakımından çok önemli olduğunu söyledi.

"AK Parti, inşallah 1 Kasım'da yeniden tek başına iktidara gelecektir" görüşünü dile getiren Gökçe, 7 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye'nin, AK Partisiz yönetilmesinin zor olduğunun ortaya çıktığını ifade etti.

Gökçe, partisinin Ağrı milletvekili adaylarının hepsinin Ağrılı olduğuna değinerek, kentin sorunları ve problemlerini çok iyi bildiklerini aktardı.

Cesim Gökçe, şöyle konuştu:

"Ağrı'nın 7 Haziran'daki makus talihini, inşallah 1 Kasım'da kıracağız. Partimizin çıtasını yükselteceğiz. Ağrı'yı vekilsiz bırakmayacağız. Hep beraber gördük, bizim rakip partiden vekiller çıktı ve bu memlekete, hiç kimsenin sorununa ilaç olamadı. Biz bu sorunları çözmeye talibiz. Halkımızla el birliğiyle sorunlarımızı çözeceğiz."

Bu süreçte basın mensuplarına da görevler düştüğünü belirten Gökçe, "Tarafsız, ilkeli ve objektif yayın ilkesine bağlı kalacağınızı ümit ediyor, umuyorum ve bekliyorum. Çalışmalarımızı ön plana çıkarmanızı ve başka partilerin geri planda bırakmanızı istemiyoruz, tarafsız olmanızı bekliyoruz" dedi.

 

cesim-gokce;-hdplli-vekiller-hic-bir-sorunu-cozemedi.jpgcesim-gokce;-hdplli-vekiller-hic-bir-sorunu-cozemedi-001.jpgcesim-gokce;-hdplli-vekiller-hic-bir-sorunu-cozemedi-002.jpg

Son Güncelleme: 09.10.2015 01:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.