29 Ekim 2015 Perşembe 16:58
Cesim GÖKÇE Yağmur Çamur Demeden Çalışmaya Devam Ediyor

AK Parti Ağrı Milletvekili adayı Cesim Gökçe, olumsuz hava şartlarına rağmen büyük bir özveri ile çalışmaya devam ediyor. 
cesim-gokce-yagmur-camur-demeden-calismaya-devam-ediyor-.jpgcesim-gokce-yagmur-camur-demeden-calismaya-devam-ediyor--001.jpgcesim-gokce-yagmur-camur-demeden-calismaya-devam-ediyor--002.jpgcesim-gokce-yagmur-camur-demeden-calismaya-devam-ediyor--003.jpg Her gün yaklaşık 15 köyü ziyaret eden Gökçe, sağanak yağış ve çamurlu köy yollarına rağmen dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor. Seçime kısa bir süre kalması nedeni ile gitmedikleri yerlere ulaşmaya çalıştıklarını belirten Gökçe " Ağrı’nın her yerine gitmeye çalışıyoruz. Mevsim şartları tabi ki bu dönem bizleri zorluyor, birçok arkadaşımız hastalanmasına rağmen özveri ile çalışıyor. Zor bir dönem yaşıyoruz. Ancak durmak yok çalışmaya devam edeceğiz. Gündüzleri köylerdeyiz aksam il merkezine gelince kanat önderlemizle gorusuyoruz. Yine ev ziyaretleri yapiyoruz. AK Parti iktidarı için elimizden gelen her şeyi yapıcağız. Allah emeklerimizi boşa vermesin" dedi

Son Güncelleme: 29.10.2015 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.