10 Temmuz 2015 Cuma 21:57
Cihannüma Derneği İftar Verdi

Bir restoranda düzenlenen programa, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, Özel İdare Genel Sekreteri Cesim Gökçe, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Demirkıran, sivil toplum kuruluşları ile derneğin Van, Erzurum ve Kars temsilcileri katıldı.

Ağrı Cihannüma Derneği Genel Sekreteri Hasan Keskin, derneklerinin insanlığın ortak tarihi tecrübesinden süzülüp gelen yüksek ahlaki, insani değerlerin her ortam ve şartta herkes için savunulmasını amaçlayan bir gönül birliği platformu olduğunu belirtti.

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği hakkında bilgi veren Keskin, şöyle devam etti:

"Derneğimiz tüm insanlığın zaman ve mekandan bağımsız olarak ulaşmaya amaçladığı ortak hedefler olarak gördüğümüz adalet, ahlak, hikmet, hürriyet, barış ve emniyet gibi temel insani değerler etrafında bir araya gelerek dünyada ve Türkiye'de herkesin insanca ve haysiyetli bir yaşam sürmesini temin etmek için mücadele etmek üzere bir işbirliği ve dayanışma platformu oluşturmak amacı ile kurulmuştur."

İnsani değerlerin ihlal edilmesi durumunda dernek olarak üzerilerine düşeni yapacaklarını kaydeden Keskin, düzenleyecekleri toplantılar, hazırlayacakları raporlar ve yapacakları yayınlar ile toplumdaki değişim ve dönüşümde hem bir denge unsuru hem de varoluşun hikmetine uygun bir toplumsal yaşamın kurulmasına katkı sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.

Program, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Ağrı Şube Başkanı Numan Aktaş'ın konuşmasının ardından sona erdi.

 

cihannuma-dernegi-iftar-verdi.jpgcihannuma-dernegi-iftar-verdi-001.jpgcihannuma-dernegi-iftar-verdi-002.jpgcihannuma-dernegi-iftar-verdi-003.jpg

Son Güncelleme: 10.07.2015 22:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.