22 Mayıs 2015 Cuma 14:46
Çocuk Koruma İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Çocuk Koruma İl Koordinasyon kurulu toplantısı Vali Yardımcısı Taner Tengir başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı. 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu’n 5/1 maddesindeki koruyucu tedbirlerin uygulanması hususunda Vali Yardımcısı Taner Tengir başkanlığındaki toplantıya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Budak, İl Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Bülent Kalın, İl Sağlık Müdürü Fikriye Tekin, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Hakkı Kaman, Denetim Serbestlik Müdür Vekili Emrah Gökser, İl Baro temsilcisi Rıdvan Çekim, İl Jandarma Komutanlığı temsilcili Astsubay Kenan Yücel, Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Halef Keklik ve Sekreterya sorumlusu Esengül Güzeltaş katıldı.

Kurumlar tarafından çocuklara yönelik uygulanan süreçler, kullanılan yöntem ve araçların değerlendirildiği toplantıda olası vaka örnekleri üzerinde alınabilecek tedbirler değerlendirildi. Toplantı kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin paylaşılması ile son buldu.   

 

cocuk-koruma-il-koordinasyon-toplantisi-yapildi.jpgcocuk-koruma-il-koordinasyon-toplantisi-yapildi-002.jpgcocuk-koruma-il-koordinasyon-toplantisi-yapildi-003.jpg

Son Güncelleme: 22.05.2015 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.