22 Aralık 2015 Salı 08:33
Çocuklarının Gözüyle Çiçek ve Doğa Fotoğraf Yarışması Ödülleri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca EXPO 2016 Antalya Uluslararası Botanik Sergisi'ne yönelik duyarlılık ve farkındalığı artırmak çiftçi kadınların çocuklarının katılımına açık olarak Türkiye genelinde düzenlenen yarışmanın Ağrı ayağında dereceye giren çocuklar için il müdürlüğünde tören düzenlendi. 

Ağrı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Demirkıran, törende yaptığı konuşmada, Ağrı'daki yarışmacılar içinde Doğubayazıt'tan katılan Sarya Sarmış'ın il birincisi olduğunu belirterek, kendisini kutladı. 

Törende, yarışmada il birincisi olan Sarmış, Demirkıran tarafından fotoğraf makinesiyle ödüllendirildi. Yarışmanın Ağrı ayağında dereceye giren diğer öğrencilere de mont hediye edildi.

cocuklarinin-gozuyle-cicek-ve-doga-fotograf-yarismasi-odulleri-.jpgcocuklarinin-gozuyle-cicek-ve-doga-fotograf-yarismasi-odulleri--001.jpgcocuklarinin-gozuyle-cicek-ve-doga-fotograf-yarismasi-odulleri--002.jpg

Son Güncelleme: 22.12.2015 08:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.