21 Ağustos 2014 Perşembe 16:50
DBP Eleşkirt İlçe Başkanı Eleşkirt Mezarlığına Defnedildi
Dün vefat eden DBP Eleşkirt İlçe Eş Başkanı Turan Yiğitoğlu bu gün cenazesi uçakla havalananına geldi. Havalanın da yüzlerce yurttaşın yanı sıra DBP Ağrı il eş başkanı Necmettin Efe, HDP Ağrı ile eş başkanı Baran Öztürk, Ağrı belediyesi eş başkan yardımcıları Halef Keklik ve Ömer Polat, İl özel idare eş başkanı Ali Öztür, Ağrı belediyesi DBP encümenleri havalanın da cenazeyi karşıladı. Yüzlerce araçlık konvoyla Eleşkirt'e getirilen cenaze dini vecibeleri yerine getirildikten sonra Eleşkirt şehir mezarlığına defnedildi.  
 
 
DBP  Eleşkirt İlçe Eş Başkanı Turan Yiğitoğlu  şeker hastalığından dolayı. damar tıkanıklığı rahatsızlığı ve böbrek yetmezliğinden. Erzurum araştırma hastanesinden izmir Ege tıp fakültesine gitmesi uygun görülmüştü. Böbrek rahatsızlığından dolayı anjuyo yapılamayan Turan Yiğitoğlu İzmir de geçirdiği kalp krizinden dolayı hayatın kayıp etmişti. 





Son Güncelleme: 21.08.2014 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.