08 Mayıs 2015 Cuma 22:23
Diyadin'de fidan dağıtımı

Ağaçlandırma kampanyası çerçevesinde belediye ekipleri, mahalleleri dolaşarak fidanları vatandaşlara teslim etti.

Belediye Başkanı Hazal Aras, ilçe genelinde bin 600 çam fidanı dağıttıklarını belirterek, fidan dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Hedeflerinin ilçenin tamamını ağaçlandırmak olduğunu ifade eden Aras, "İlkbahar mevsimiyle ilçe genelinde fidan dikim çalışmalarına başladık. İlçeye ilk kez ıhlamur ağacı diktik. Şimdi ise mahallelerde çam ağacı dağıtıyoruz. Daha yaşanılır bir dünya, daha yeşil bir Diyadin için bu çalışmayı başlattık. İlk etapta vatandaşlarımıza bin 600 çam fidanını ücretsiz dağıttık. 400 çam fidanı diktik. Halkımızda çok destek veriyor. Hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum"  diye konuştu.

 

diyadinde-fidan-dagitimi.jpgdiyadinde-fidan-dagitimi-001.jpgdiyadinde-fidan-dagitimi-002.jpgdiyadinde-fidan-dagitimi-003.jpg

Son Güncelleme: 08.05.2015 22:28
Anahtar Kelimeler:
DiyadindeDağıtımıFidan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.