12 Ağustos 2015 Çarşamba 21:05
Diyadin'de Jandarma Karakoluna Saldırı: 3 PKK'lı Öldürüldü

Ağrı'nın Diyadin ilçesi Jandarma karakoluna Roket atarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Çıkan çatışma sonrası yapılan operasyonlarda 3 PKK'lı ölü ele geçirildi.

Edinilen Bilgilere göre Diyadin Jandarma Karakolu Saat:21:00 Sıralarında PKK Mensubları Tarafından Saldırıya Uğradı. Yoğun Çatışmanın Olduğu Bilgiler Arasında .


Diyadin Jandarma Karakoluna Yapılan taciz ateşinden sonra askerlerinden karşılık vermesiyle kısa süreli bir çatışma yaşandı . Diyadin'de yaşanan çatışma esnasında tüm ilçede elektirik kesintisi olurken, ilçe halkı  büyük tedirginlik yaşadı.

Yaşanan çatışmada ilk bilgilere göre can kaybı yaşanmadığı ve yaralı olmadığı bildirildi. Askerlerin karşılık vermesi sonucu kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

 

AĞRI VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada ise ; 12.08.2015 günü saat 21.00 sıralarında Bölücü Terör Örgütü PKK mensupları tarafından Diyadin İlçe Jandarma Komutanlığı’na roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiştir.


Güvenlik güçlerimizin karşılık vermesi ile kaçan teröristlerin yakalanması için yapılan operasyonda 3 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir.
 

Son Güncelleme: 13.08.2015 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.