29 Ağustos 2015 Cumartesi 16:18
Diyadin'e Üçüncü Park Alanı Çalışmaları

Ağrı'nın Diyadin ilçe belediyesinin park yapım çalışmaları devam ediyor.  İlçede bir ilki gerçekleştirerek Fatih mahallesinde ve Göl mahallesinde iki adet park alanı yapan Belediye Eş  başkanları  Xezal Aras ve Nizamettin Özden, aşırı yağış sonucu köylerinde oluşan sel ve heyelan nedeniyle evlerini boşaltmak  zorunda kalan  Ulukent , Burgulu (Gorana), Başo ve Dibekli  köylerine ait afet evlerinde  oturan çocuklar için bin metre karelik alan üzerinde çocuk oyun parkı yapımı başlattı.   Belediyenin afet evlerine yakın yerde park alanı yapacağını duyan çocuklar büyük bir sevinçle inşaat alanına akın etti. 

 

'Parkta doyasıya oyun oynamak istiyoruz'

 

Burgulu (Gorana) köyüne ait afet evinde oturan (14) yaşındaki Nesrin Yaşar "Bizim mahallede park alanı yapılacağını duyduğumda  çok heyecandan elim ayağım titredi. Arkadaşlarımla birlikte hemen  park alanı yapılacak yere koştuk.  Çok mutluyuz  bir an önce parkın bitmesini, parkta doyasıya oyun oynamak istiyoruz" dedi.

 

Eş başkanlar yapımına başlanan park alanında çocuk oyun grubu,  oturma bankları, yeşil alan, aydınlatma direkleri ve kamelyaların olacağını belirtti.

 

diyadine-ucuncu-park-alani-calismalari.jpgdiyadine-ucuncu-park-alani-calismalari-001.jpgdiyadine-ucuncu-park-alani-calismalari-002.jpg

Son Güncelleme: 29.08.2015 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.