13 Ekim 2016 Perşembe 22:52
Doğubayazıt'ta Gıda Zehirlenmesi

Doğubayazıt Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, bugün saat 15.00 sıralarında ilçedeki Telçeker Ortaokulu’nda eğitim gören 19 öğrenci ile Bereket Ortaokulu’nda okuyan 21 öğrencinin gıda zehirlenmesi şüphesiyle Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesine müracaat ettiği belirtildi.

Öğrencilerin hastaneye hafif karın ağrısı şikayetiyle başvurduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hastanemize başvuran öğrencilere gerekli tıbbi müdahale yapılmış olup ilk aşamada ciddi bir rahatsızlığın bulunmadığı görülmüştür. Bununla birlikte her ihtimale karşı öğrenciler bu gece müşahede altında tutulacaktır. Olayla ilgili olarak yemek şirketi ile yapılan sözleşme feshedilmiş olup İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce gerekli tahkikata başlanmıştır."

Öğrencilerin hastanedeki tedavisinin sürdüğü belirtildi.

 

dogubayazitta-gida-zehirlenmesi.jpgdogubayazitta-gida-zehirlenmesi-001.jpg

Son Güncelleme: 13.10.2016 22:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.