29 Temmuz 2015 Çarşamba 21:46
Doğubayazıt'taki terör saldırısı

Ağrı Valiliği, Doğubayazıt ilçesinde 3 askerin yaralandığı terör saldırısının ardından havadan ve karadan abluka altına alınan teröristlerin yakalanması için operasyonun devam ettiğini açıkladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, saat 10.30 sıralarında Doğubayazıt-Gürbulak karayolu Karaburun köyü mevkisinde zırhlı araçla devriye görevi yapan güvenlik güçlerine, terör örgütü PKK mensuplarınca ateş edilmesi sonucu araçta bulunan 3 güvenlik görevlisinin yaralandığını anımsattı.

Yaralanan askerlerden 2'sinin Doğubayazıt Devlet Hastanesinde, birinin Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındığı vurgulanan açıklamada, şöyle denildi:

"Devriye görevinde olan ikinci bir zırhlı aracımızla teröristlere müdahale edilmiş ve kullandıkları araç etkisiz hale getirilmiştir. Çıkan çatışma sonrasında kaçan teröristler hem havada hem de karada abluka altına alınmıştır. Teröristlerin yakalanması için güvenlik güçlerimizce operasyon devam etmektedir."

 

dogubayazittaki-teror-saldirisi.jpgdogubayazittaki-teror-saldirisi-001.jpgdogubayazittaki-teror-saldirisi-002.jpgdogubayazittaki-teror-saldirisi-003.jpg

Son Güncelleme: 29.07.2015 21:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.