07 Eylül 2015 Pazartesi 21:55
Eğitim Bir-Sen Terörü Lanetledi
Ülkemizde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, yüreklerimiz Hakkari ve Diyarbakır’dan gelen haberle yeniden acıyla burkuldu, dağlandı. Hain terör saldırılarını kınıyor; şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı güvenlik görevlilerimize de acil şifa diliyoruz.

 Son günlerde şiddetini her geçen gün artıran hain terör saldırılarını, lanetliyor; yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları lanetliyoruz.

 Hain saldırılar kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçakça saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir.

 Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir. Bugün suçlama değil, sorumluluk alma vaktidir. Bugün yalan ve iftiraya sarılarak senaryoda rol alma değil, birlik olarak oyunu bozma vaktidir.  

Son Güncelleme: 07.09.2015 22:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.