14 Mayıs 2016 Cumartesi 20:02
Eğitim-Bir-Sen'in düzenlediği kompozisyon yarışması ödül töreni düzenlendi

Ağrı'da lise öğrencilerine yönelik olarak "Gençlerin Bakış Açısıyla, Gençliğin Güven ve İletişim Problemleri" konulu düzenlenen kompozisyon yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Kültür ve Kongre Merkezinde Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi tarafından düzenlenen ödül törenine Ağrı Valisi Musa Işın ve eşi Tuba Işın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül, Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi Başkanı Gümüşer, ödül töreninde yaptığı konuşmada Mehmet Akif İnan'ın Eğitim-Bir-Sen'i kurduğunda toplumda bir şuur oluşturulduğunu belirterek, o şuurun erdemli bir toplum oluşturulması konusunda belirleyici bir rol oynadığını söyledi.

Konuşmaların ardından, protokol üyeleri tarafından kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 

Törenin ardından "Grup Genç" adlı grup bir konser verdi.

Son Güncelleme: 14.05.2016 20:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.