04 Aralık 2015 Cuma 10:05
Eğitim Hak-Sen Genel Başkanı Hanifi Gökçe Ağrı'da


  Hanifi Gökçek ve yönetim kurulu üyeleri, Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Abdurrahman Duman,   Eğitim Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Ertuğrul Babatonguz,   Sağlık Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Necmettin Kılıçaslan  ve   Büro Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Muhammed Oruç   ile birlikte   İl Milli Eğitim Müdürlüğü,   Ağrı Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğü   ve       Orman İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, kurum müdürleriyle bir süre görüştü.

 Memurlarla bir süre sohbet eden Gökçek, taleplerini dinleyerek not etti.

Memurlara sendika çalışmalarını anlatan Gökçek, “Ağrı'da sendikamızın kamu kurum ve kuruluşlarında üyelerimizi ve kamu çalışanlarını son gelişmeler hakkında bilgilendirmek ve temsilcilerimizle istişarelerde bulunmak amacıyla perşembe ve cuma günleri mesai yapacağız.

Bu çalışma dönemimizde özellikle mali ve sosyal haklar acısından negatif ayrımcılığa tabi tutulan yardımcı hizmetler sınıfı personeli ile üniversite idari personelinin hakları için yoğun çaba harcayacağız.

Ek ödemelerin emekli aylıklarına dahil edilmesi ve öğretmenlerimizin 3600 ek gösterge almaları da önceliklerimiz arasında. Bu amaçla kamu yöneticilerini de ziyaret ederek desteklerini almak istiyoruz.

Kamu çalışanlarına hak ve emek eksenli hizmetlerimizi insan haklarına dayalı sendikacılık anlayışımızla sunmaya çalışıyoruz” dedi.

egitim-hak-sen-genel-baskani-hanifi-gokce-agrida.jpgegitim-hak-sen-genel-baskani-hanifi-gokce-agrida-001.jpgegitim-hak-sen-genel-baskani-hanifi-gokce-agrida-002.jpgegitim-hak-sen-genel-baskani-hanifi-gokce-agrida-003.jpgegitim-hak-sen-genel-baskani-hanifi-gokce-agrida-004.jpgegitim-hak-sen-genel-baskani-hanifi-gokce-agrida-005.jpgegitim-hak-sen-genel-baskani-hanifi-gokce-agrida-006.jpg

Son Güncelleme: 04.12.2015 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.