06 Nisan 2015 Pazartesi 21:18
Eleşkirt Belediyesi Tarafından Tiyatro Gösterisi Düzenlenecek

8 Nisan 2015 günü Eleşkirt Yüzüncü Yıl spor salonunda yönetmenliğini Metin Karaman'ın yapacağı tiyatro balans gurubunun ''PEMBE ASLINDA SİYAHTIR '' isimli tiyatro gösterisi Eleşkirt li gençlerle buluşacak.

4 Seans olarak izleyicilerin karşısına çıkacak tiyatro gösterisinin ilk 3 seansı öğrencilere , saat 19''00 daki son seans ise tüm ilçe halkına yönelik olacak.

Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı Yaptığı açıklamada ''Yıllardır ilçemizde sosyal anlamda çok fazla etkinlik yoktu.bu bir başlangıçtır.Eleşkirt hem sosyal hem kültürel anlamda  ve bütün gerekli hizmetleri hak ediyor.bizde bu anlamda elimizden gelen gayreti göstererek yıllardır ihmal edilen ilçe gençliğimizin sosyal anlamda hem etkinliklere kavuşması hem de tesislerle donatılması için çalışma ve girişimlerimiz devam etmektedir.bu güzel tiyatro gösterimiz ücretsiz ve gençlerimizin bir arda güzel zaman geçireceğini ümid ettiğimiz güzel bir tiyatro olacak.Sizin aracılığınızla tüm gençlerimizin katılımını bekliyoruz''dedi.

 

eleskirt-belediyesi-tarafindan-tiyatro-gosterisi-duzenlenecek.jpg

 

Son Güncelleme: 06.04.2015 21:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.