08 Mayıs 2015 Cuma 22:43
Eleşkirt Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksek Okulunda çevre düzenlemesi

Eleşkirt Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Yücel Ünal, yaptığı açıklamada, okul çevresinde ağaçlandırma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Ünal, "Bu yıl okula büyükbaş hayvanlar getirilerek öğrencilere uygulamalı eğitim verilecek. Özellikle süt üretimine yönelik çalışmalar olacak. Böylece öğrencilerin okula talebi daha da artacak" diye konuştu.

Okul ve çevresinde incelemelerde bulunan Eleşkirt Yücekapı Belediye Başkanı İlhami Zeyrek ise okuldaki çalışmalarından dolayı Ünal'a teşekkür etti.

 

eleskirt-celal-oruc-hayvansal-uretim-yuksek-okulunda-cevre-duzenlemesi.jpgeleskirt-celal-oruc-hayvansal-uretim-yuksek-okulunda-cevre-duzenlemesi-002.jpgeleskirt-celal-oruc-hayvansal-uretim-yuksek-okulunda-cevre-duzenlemesi-003.jpgeleskirt-celal-oruc-hayvansal-uretim-yuksek-okulunda-cevre-duzenlemesi-001.jpg

Son Güncelleme: 08.05.2015 22:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.