16 Temmuz 2015 Perşembe 17:48
Eleşkirt'te ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Dernek başkanı Sedat Beyazıt, yaptığı açıklamada, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere belirli aralıklarla yardım ulaştırdıklarını belirtti.

İhtiyaç sahibi ailelerin sürekli yanında olmaya çalışacaklarını söyleyen Beyazıt, "Ramazan ayı olunca bizler ve yardımsever kardeşlerimiz daha gayretle çalışıyoruz. Bu ramazan ihtiyaç sahibi ailelerimizi titizlikle tespit edip, gıda kumanyası ve nakdi yardım olarak zekat ve fitre sadakalarını dağıttık. Rabbim emeği geçen ve yardım yapan tüm kardeşlerimizden razı olsun" diye konuştu.

 

eleskirtte-ihtiyac-sahibi-ailelere-yardim.jpgeleskirtte-ihtiyac-sahibi-ailelere-yardim-001.jpgeleskirtte-ihtiyac-sahibi-ailelere-yardim-002.jpgeleskirtte-ihtiyac-sahibi-ailelere-yardim-003.jpg

Son Güncelleme: 16.07.2015 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.