06 Haziran 2015 Cumartesi 20:31
Erdoğan'nın Ağrı Mitingi Öncesi Bomba Paniği

Erdoğan’ın Ağrı Mitingi Öncesi Bomba Paniği !

ERDOĞAN’ın, Ağrı’daki mitingine dakikalar kala yapılan bomba ihbarı paniğe yol açtı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’IN, 6 Haziranda Ağrı’da yapacağı miting için günler öncesinden güvenlik tedbirleri alınırken halk coşkulu bir şekilde Cumhurbaşkanını karşılamaya hazırlanıyordu.

ERDOĞAN’ın, Ağrı’daki mitingine dakikalar kala, Ağrı Merkez Kağızman Caddesi PTT şubesi önünde polise bomba ihbarı yapıldı.

Polis Yoğun güvenlik önlemleri ile güvenlik kordonu oluşturarak uzman ekipleri bekledi. Bomba imha ekibinin gelmesi ile şüpheli paket uzmanlar tarafından incelendi.

Sarı bir poşet içerisinde PTT şubesinin önündeki çöp kutusunun yanına bırakılan paket içerisin de yapılan incelemelerden eşarp çıkınca ihbarın asılsız olduğu anlaşıldı.

Polis ve bomba imha uzmanları, sahte bomba ihbarının yapıldığı caddesi hızlı bir şekilde tekrar trafiğe açtı.

olay anı kameralarımıza böyle yansıdı... bir tarafta bomba imha ekipleri şüpheli paketle ilgilenirken diğer tarafta ise Ağrı halkı kavurucu sıcağa rağmen miting alanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞANI bekliyordu.

 

cumhurbaskaninin-agri-mitingi-oncesi-bomba-panigi.jpgcumhurbaskaninin-agri-mitingi-oncesi-bomba-panigi-001.jpgcumhurbaskaninin-agri-mitingi-oncesi-bomba-panigi-002.jpgcumhurbaskaninin-agri-mitingi-oncesi-bomba-panigi-003.jpgcumhurbaskaninin-agri-mitingi-oncesi-bomba-panigi-004.jpgcumhurbaskaninin-agri-mitingi-oncesi-bomba-panigi-005.jpgcumhurbaskaninin-agri-mitingi-oncesi-bomba-panigi-006.jpg

 

 

Son Güncelleme: 10.09.2016 20:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.