17 Nisan 2015 Cuma 17:38
Eşbaşkanlar Ağrı Belediyesi Halk Ekmek Fırınını Denetledi

Ekmek fiyatlarına yapılan zamlardan dolayı alım gücü düşük olan vatandaşlarımızın yoğun talebi üzerine  Ağrı Belediyesi tarafından halk ekmek fırını açıldı. Şehir merkezinde ve Her mahallede kurulan büfelerle halkımıza en ucuz ekmeği en uygun koşullarda ulaştırıyoruz.

 

Halk ekmek  fırınımız, teknolojinin en son ürünü olan  robot otomosyon sistemiyle, saatte 1500 ekmek üretebilen, yakıt sisteminin doğal yollardan oluştuğu ve el değmeden taş ekmek üretimiyle halkımıza hizmet sunmaktadır.

 

Ağrı halkına hijyenik bir ortamda sağlıklı ekmek üretimi için denetimleri  sık sık yapacaklarını belirten Eşbaşkanlar,  halkımıza her anlamda en iyi hizmeti sunmak için ellerinden gelen bütün imkanları seferber edeceklerini belirttiler.

 

esbaskanlar-agri-belediyesi-halk-ekmek-firinini-denetledi.jpgesbaskanlar-agri-belediyesi-halk-ekmek-firinini-denetledi-001.jpgesbaskanlar-agri-belediyesi-halk-ekmek-firinini-denetledi-002.jpgesbaskanlar-agri-belediyesi-halk-ekmek-firinini-denetledi-003.jpg

Son Güncelleme: 17.04.2015 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.