14 Temmuz 2015 Salı 15:13
Evi Kül Olan Aileye Muztazaflar'dan Yardım

Birkaç gün önce elektrik kontağından çıkan yangın sonrası evi küle dönen aileye Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu tarafından yardım ulaştırıldı.Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu tarafından evi yanan aileye ihtiyaç malzemeleri teslim edildi. Yardım Komisyonu Başkanı Evren Kılıçaslan, aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, “Yangını duyduğumuz gibi elimizdeki imkanlarla aileye ulaşıp ihtiyaçlarını gidermek için çalıştık.

 

Aile için bazı ihtiyaç malzemeleri teslim ettik. Belki tam manası ile ailenin mağduriyetini gidermedik, ama elimizden geldiğince ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Bu ailelerimize hayır sahiplerinin ulaşmasını temenni ediyoruz. Allah hayır sahiplerinden razı olsun” dedi.Yangının çıkış sebebini anlatan Cumali Düzgün ise, mağdur olduklarını ve kendilerine uzanacak yardım elini beklediklerini ifade ederek, Mustazaflar Cemiyeti yetkililerine de teşekkür etti.

 

Ağrı’nın 100. Yıl Mahallesi 1206. sokakta  bulunan  ve çobanlık yaparak geçimini sağlayan Cumali Düzgün’e ait evde, elektrik kontağından dolayı  çıktığı ileri sürülen  yangın sonucu, ev kullanılmaz hale gelmiş,  5 kişilik aile sokakta kalmıştı.

 

evi-kul-olan-aileye-muztazaflardan-yardim.jpgevi-kul-olan-aileye-muztazaflardan-yardim-001.jpgevi-kul-olan-aileye-muztazaflardan-yardim-002.jpgevi-kul-olan-aileye-muztazaflardan-yardim-003.jpg

Son Güncelleme: 14.07.2015 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.