11 Temmuz 2015 Cumartesi 03:17
Flaş ! Terör Örgütü Yol keserek 3 Araç Yaktı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir grup terör örgütü üyesi Doğubayazıt-Iğdır, Doğubayazıt-Gürbulak Karayolu'nu trafiğe kapatarak 3 aracı yaktığı bildirilidi.

Doğubayazıt ilçesinde yol kesen bir grup terörist, 3 tırı ateşe verdi.

Alınan bilgiye göre, PKK mensubu teröristler Doğubayazıt-Iğdır ve Doğubayazıt-İran karayolunda 3 tırı durdurdu. Sürücüleri araçlardan indiren teröristler, daha sonra benzin dökerek 3 tırı ateşe verdi. 

Bunun üzerine olaylara müdahale etmek için bölgeye gelen güvenlik güçleriyle teröristler arasında kısa süreli çatışma meydana geldi. Çatışmanın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. 

Güvenlik güçleri, karanlıktan faydalanarak kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Öte yandan, olaylar nedeniyle her iki karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. 

 Ayrıntılar elimize ulaştıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

flas-!-teror-orgutu-yol-keserek-3-arac-yakti.jpgflas-!-teror-orgutu-yol-keserek-3-arac-yakti-001.jpgflas-!-teror-orgutu-yol-keserek-3-arac-yakti-002.jpgflas-!-teror-orgutu-yol-keserek-3-arac-yakti-003.jpg

 

flas-!-teror-orgutu-yol-keserek-3-arac-yakti-012.jpgflas-!-teror-orgutu-yol-keserek-3-arac-yakti-013.jpgflas-!-teror-orgutu-yol-keserek-3-arac-yakti-014.jpgflas-!-teror-orgutu-yol-keserek-3-arac-yakti-015.jpgflas-!-teror-orgutu-yol-keserek-3-arac-yakti-016.jpgflas-!-teror-orgutu-yol-keserek-3-arac-yakti-017.jpgflas-!-teror-orgutu-yol-keserek-3-arac-yakti-018.jpgflas-!-teror-orgutu-yol-keserek-3-arac-yakti-019.jpg

 

flas-!-teror-orgutu-yol-keserek-2-arac-yakti-.jpg

Son Güncelleme: 11.07.2015 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.