20 Nisan 2015 Pazartesi 18:29
FUTBOLDA U-19 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI AĞRI'DA OYNANACAK

FUTBOLDA U-19 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI AĞRI'DA OYNANACAK

 

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Erkan Kösedağ,  U-19 ligi şampiyonlarının mücadele ettiği U-19 Türkiye Şampiyonasının doğu ayağının Ağrı'da oynanacağını söyledi.

 

Ağrı'nın futbolda önemli bir noktaya gelmesi için çalıştıklarını söyleyen Kösedağ " Geçtiğimiz günlerde Yılın Spor Adamları Ödül Törenimize katılmak için ilimize gelen TFF Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Başkanımız Sayın Ali Düşmez'e Ağrı'da şampiyonanın bir ayağının oynanmasını istediğimizi söyledik.  Kendiside sağ olsun gider gitmez U-19 Türkiye Şampiyonasının Doğu Anadolu ayağının Ağrı'da oynanmasını sağladı. Erzurum, Kars, Iğdır ve Van illerinden U-19 takımları 1-3 Mayıs tarihleri arasından ilimize gelecek. Güzel bir turnuva olmasını ve hak edenin kazanmasını temenni ediyorum." dedi.

 

Müsabakaların Vali Lütfi Yiğenoğlu stadyumunda oynanacağını söyleyen Kösedağ " Bundan dört yıl önce oynattığımız U-19 maçlarında olduğu gibi bu yılda müsabakaları Lütfi Yiğenoğlu Stadyumunda  oynatacağız.  Cuma, Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan bu müsabakalara Ağrılarıda seyirci olarak bekliyoruz. "dedi

Son Güncelleme: 20.04.2015 21:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.