16 Mayıs 2015 Cumartesi 10:40
Genç Birlik Miraç Kandilinde Lokum Dağıttı

Genç Birlik Miraç Kandilinde Lokum Dağıttı
 
Birlik Vakfı, Genç Birlik ve Kızılay Gençlik Kolları Ağrı Şubeleri, Miraç Kandili nedeniyle Merkez Camisinde lokum dağıttı
 
Genç Birlik Ağrı Şube Başkan Yardımcısı Deniz Altındağ, Medya ve Dağıtım Başkanı Oğuz Cengiz, Genel Sekreter Taha Yasin Akkuş, Genç Birlik üyeleri ve Kızılay Gençlik Kolları Ağrı Şubesi Başkanı Naci Polat ve Yönetim Kurulu ile birlikte Ağrı Merkez Cami önünde yatsı namazının ardından dışarıya çıkan vatandaşların Mübarek Miraç Kandili’ni kutlayarak lokum dağıttılar.
 
Genç Birlik Ağrı Şube Başkan Yardımcısı Deniz Altındağ yaptığı açıklamada, “Bugün mübarek kandil gecesi.  “Birlik Vakfı ve Genç Birlik olarak Miraç Kandili nedeniyle Ağrı Merkez Cami önünde yönetimi ve üyelerimle toplanarak miraç kandili münasebetiyle vatandaşlarımızın kandillerini kutlayarak lokum dağıttık. Bugünde insanların barış içinde yaşamalı, küskünlerin barışmaları gerekiyor. Buradan tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutluyoruz” diye konuştu.

Program Sonunda; Genç Birlik Ağrı Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu, Kızılay Gençlik Kolları Ağrı Şubesi Başkanı ile Yönetim Kurulu ve Ağrı İl Müftüsü İbrahim Gemici ile birlikte Ağrı Merkez Cami önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

genc-birlik-mirac-kandilinde-lokum-dagitti.jpggenc-birlik-mirac-kandilinde-lokum-dagitti-001.jpggenc-birlik-mirac-kandilinde-lokum-dagitti-002.jpggenc-birlik-mirac-kandilinde-lokum-dagitti-003.jpggenc-birlik-mirac-kandilinde-lokum-dagitti-004.jpggenc-birlik-mirac-kandilinde-lokum-dagitti-005.jpggenc-birlik-mirac-kandilinde-lokum-dagitti-006.jpggenc-birlik-mirac-kandilinde-lokum-dagitti-007.jpggenc-birlik-mirac-kandilinde-lokum-dagitti-008.jpg

Son Güncelleme: 16.05.2015 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.