04 Nisan 2015 Cumartesi 21:00
Genç Birlik'den ASP İl Müdürü Kılıç'a Ziyaret

Genç Birlik AğrıŞube Başkan Yardımcısı Deniz Altındağ, Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Oğuz Cengiz ile üyeler Ramazan Arslan ve Sinan Puna ile birlikte Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan  Genç Birlik Ağrı Şube Başkan Yardımcısı Altındağ; Ağrı ilimizin gelişmesi ve büyümesi için Genç Birlik yönetimimizle birlikte oturup fikir alışverişinde bulunarak projeler çıkardık. 2015 yılında 15 proje tanıtım gecemizi düzenledik, ortaya çıkan projeler üstünde çalışmalarımız başladı. Sizin gibi değerli müdürlerimizle birlikte fikir alışverişinde bulunarak çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Altındağ; Her Hafta Cuma günleri Dost Meclisimiz adı altında düzenlediğimiz programlarda gençlerimize bilgiler veriyoruz. Siz değerli müdürümüzde aramızda görmek isteriz diyerek sözlerini tamamladı.

Ağrı Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç; yapılan anlamlı ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, Genç Birlik Ağrı şubemizin yapacağı projelerde elimden geldiği kadar desteklerimi sürdüreceğim. Diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 04.04.2015 21:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.