19 Ağustos 2015 Çarşamba 19:49
Genç Kick Boksçular Avrupa Şampiyonasına Hazır

Genç Kick Boksçular kürsüde yer alarak İstiklal Marşı’nı okutmayı hedefliyor.

      Türkiye Kick Boks Federasyonu Basın Kurulu Üyesi Orhan Kılıç; Dünya ve Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı’nın 23-30 Ağustos 2015 Tarihleri arasında İspanya’nın San Sebastian şehrinde yapılacak olan Kick Boks Avrupa Şampiyonası öncesi Bolu'da devam eden kampta, Wako Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonasına katılacak olan Kick Boks Milli Takımını ziyaret ettiğini ve Milli Takımın Avrupa Şampiyonasına tam takım olarak katılacağını söyledi.

    Salim Kayıcı’nın kamp ziyaretinde şunları ifade ettiğini belirten Kılıç İstiklal marşımızı bütün Dünya’ya dinleten ve Türk Bayrağımızı göndere çektiren, disiplinli, çalışmalarıyla göz dolduran Gençlerimizin takım halinde Şampiyon olacaklarına Avrupa Gençler Şampiyonasında İnşallah yine Türk Kick Boks tarihinde bir zafere imza atacağımıza inanıyorum. Dedi.

genc-kick-bokscular-avrupa-sampiyonasina-hazir.jpggenc-kick-bokscular-avrupa-sampiyonasina-hazir-001.jpg

 

Son Güncelleme: 19.08.2015 19:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.