04 Nisan 2015 Cumartesi 23:16
Genç Memur-Sen'den Kitap Okuma Etkinliği

Ağrı Genç Memur-Sen Üniversite Komisyonu, 3 Nisan’da Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi yeni kampüs alanında, Üniversitelerin şiddet değil bilgi yuvası olduğuna dikkat çekmek amacıyla kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.
Komisyon Başkanı Muhammed İkbal GÜLÇİN, yaptığı yazılı açıklamada; “Tüm gelişmiş ülkelerde üniversiteler, gelişimin lokomotifi, toplumsal ilerlemenin ana eksenini belirleyen kuruluşlar oldular. Türkiye’de de üniversiteler, üniversal, evrensel bilgi üretmenin ve insanlık için değer yaratmanın baş aktörleri olmaları gerekirken, bu ilim ve irfan yuvalarının terör dalgası ile iğdiş edilmelerine müsaade edilebilir mi? Üniversitelerde şiddet ve terör dalgasının yayıldığı bu dönemde, sessiz kalmanın  bu ülkeye yapılabilecek en büyük kötülük olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple bütün Üniversitelerimizde 3 Nisan günü toplanıp “Sesini değil, fikrini yükselt!” “Kitabını Kap Gel” adı altında toplanıp kitap okuyoruz.

    Buradan tüm üniversite gençliğine karşı ortak bir irade çağrısında bulunmak istiyoruz!
Bu çağrı, Büyük Türkiye yolunda emin adımlarla yoluna devam eden ülkemin, üniversite gençliğini, olaylar karşısında “SERİNKANLI HAREKET ETME, “AKLIN YÖRÜNGESİNDE SAĞDUYULU DAVRANMA “ZAMAN OMUZ OMUZA VERME ZAMANIDIR” diyoruz. Bu çağrı, küresel ve ulusal piyonların, üniversite gençliğini kendi kirli emellerine alet etmek isteyen karanlık mahfillere karşı, ‘BİR SAĞDUYU”  çağrısıdır. Bu çağrı, üniversiteleri terör dalgası ile üniversite gençliğini provokasyonlarla birbirine düşürmek isteyenlerin heveslerini kursakta bırakmak için ‘BİRLİK’ çağrısıdır, “BERABERLİK” çağrısıdır.

    Bizler burada, İlim ve İrfan yolunda mücadele edip, birlik ve beraberliğimiz için çalışacağız. Bu anlamlı etkinlikte bizlere destek verip etkinliğimize katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

 

genc-memur-sen’den-kitap-okuma-etkinligi.jpggenc-memur-sen’den-kitap-okuma-etkinligi-001.jpggenc-memur-sen’den-kitap-okuma-etkinligi-002.jpggenc-memur-sen’den-kitap-okuma-etkinligi-003.jpg

Son Güncelleme: 04.04.2015 23:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.