13 Ocak 2016 Çarşamba 10:23
Gönüllü Hayır Severlerden İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Giyim ,ayakkabı ve kırtasiye malzemelerinden oluşan yardımları kabul eden oluşum kendilerine ulaşan ve tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerinden ilk guruba malzemelerini teslim etti.

Oluşum gönüllülerinden Özgür Yolcu ve Cüneyt Taşır tarafından 100.Yıl Mahallesi sakinleri ve İsmet Ömeroğlu İlköğretim okulunda  çocuklarla bir araya gelerek mont ve ayakkabı yardımlarını ilettiler.

Oluşum adına konuşan Yolcu;Bu işte aslolan gönüllülüktür bu esas üzerine bizler aracılığıyla gönüllerinden kopanı ihtiyaç sahibi kardeşlerimize hediye eden ve bizleri de buna  anlamlı dayanışmaya vesile kılan tüm bağışcılarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu kampanyanın anlık reflekslerle günü kurtarmak adına başlatılmış bir çalışma olmadığını yinelemek istiyorum ve bu bağlamda sizlerin daha çok desteğine ihtiyacımız olduğunu yinelemek istiyorum unutulmasın ki onlar sizin gönül yangınınızla ısınıyor ve gülümsüyor,istiyoruz ki çocuklarımız üşümesin ,çocuklarımız hep gülümsesin .

gonullu-hayir-severlerden-ihtiyac-sahiplerine-yardim.jpggonullu-hayir-severlerden-ihtiyac-sahiplerine-yardim-001.jpggonullu-hayir-severlerden-ihtiyac-sahiplerine-yardim-002.jpg

Son Güncelleme: 13.01.2016 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.