10 Mayıs 2016 Salı 00:09
Grup Tillo Ağrı'da Sevenlerine konser Verdi

Ağrı Valiliğince "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde, Grup Tillo Ağrılılarla buluştu.

Vali Lütfü Yeğenoğlu Stadyumu'nda düzenlenen konsere, Ağrı Valisi Musa Işın, Vali Yardımcısı Sedat İnci, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza Sönmez, AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Erkan Kösedağ ve İl Müftüsü İbrahim Gemici ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Grup Tillo'nun kurucusu ve assolisti Mustafa Kadaş, konser öncesi yaptığı konuşmada, salonu dolduran seyircilere ve kendisine bu imkanı sağlayan Ağrı Valiliğine teşekkür ettiğini belirterek, "İlahilerimiz de her zaman söylediğimiz gibi bu ülkenin her yeri her karışı bizimdir. Çanakkale'de nasıl yüz binlerce can verdiysek bu vatan için bugün de her karış toprağı için gerekirse aynı kanı bir daha veririz. Allah'ın izniyle bu vatanı namerde çiğnetmeyiz." dedi.

Grup, "Ortağız Bir Namusa", "Umut Dolu Yarınlar", "Hamurumuz Birdir Bizim" gibi birçok parçasını Türkçe, Kürtçe, Zazaca ve Arapça seslendirdi.

Stadı dolduran dinleyicilerden büyük alkış alan Grup Tillo, def ve ney eşliğinde Ağrılılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Ağrı Valisi Musa Işın ise konser sonrası yaptığı konuşmada, Grup Tillo ekibini seslendirdikleri ilahilerden dolayı gönülden tebrik ettiğini söyledi.

Bu milletin sırtını kimsenin yere getiremeyeceğini ifade eden Işın, "Hepimiz Hazreti Adem'in çocuklarıyız. Hazreti İbrahim'in milletindeniz. Hazreti Peygamber'in ümmetindeyiz. Allahımız, peygamberimiz, kitabımız, kıblemiz, vatanımız, bayrağımız, milletimiz bir ve binlerce bir. Bizim birlik ve beraberliğimizi kimse yıkamayacaktır." ifadelerini kullandı.

Işın, bu millete düşman olanların hiçbir zaman muvaffak olamayacağını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Biz sadece Allah'a iman etmişiz. Peygamberimizin arkasında gidiyoruz. Bugüne kadar bizi aldatmayan, yanıltmayan, yanlış bir şey söylemeyen Peygamber Efendimizin arkasından gidiyoruz ve onu rehber kabul ediyoruz. Başka bizi fitneye, bölücülüğe, yıkıcılığa, ölüme, kana ve gözyaşına götüren herkesi reddediyoruz. Sizi seviyoruz. Gençlerimizi çok seviyoruz. Siz bizim medarı iftiharımızsınız. Bu gece burada bunu gördük. Allah hepinizden razı olsun."

 

grup-tillo-agrida-sevenlerine-konseri-.jpggrup-tillo-agrida-sevenlerine-konseri--001.jpggrup-tillo-agrida-sevenlerine-konseri--002.jpggrup-tillo-agrida-sevenlerine-konseri--003.jpggrup-tillo-agrida-sevenlerine-konseri--004.jpggrup-tillo-agrida-sevenlerine-konseri--005.jpggrup-tillo-agrida-sevenlerine-konseri--006.jpg

Son Güncelleme: 10.05.2016 20:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.