08 Mart 2015 Pazar 11:14
'Gülen Yüzlerimiz Sağlığınız İçin Hep Sizinle' Projesi

Ağrı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi, İstanbul Acıbadem Hastanesi “Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Hibe Programı” kapsamında bir araya geldiler.
 
  Ağrı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Gülen Yüzlerimiz Sağlığınız İçin Hep Sizinle” projesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği  Koordinasyon Dairesi  İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi tarafından kabul edildi.
 
 
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin  öğretmen ve öğrencileri geliştirdikleri “Gülen Yüzlerimiz Sağlığınız İçin Hep Sizinle”  projesiyle, Kadıköy Florence Nightingale ve Acıbadem Hastanesine geçtiğimiz hafta misafir oldular. Modern hemşirelik ve bakım hizmetleri ile öncü Florence Nightingale hemşireleri mesleki bilgi ve deneyimlerini Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle paylaştılar. Hemşirelik uygulama, bilgi ve becerilerini geliştirmeleri için  aday meslektaşlarına yol gösterdiler.






Son Güncelleme: 08.03.2015 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.