08 Nisan 2016 Cuma 14:08
HAK-BİR-SEN Genel Merkezi Ağrı'daki Üye Eşlerine kıyafet Hediye Etti

HAK-BİR-SEN Genel Merkezi Ağrı’daki üyelerinin eşlerine giyecek yardımında bulundu.

HAK-BİR-SEN Genel başkanı Ahmet Berber’in üye eşlerine gönderdiği mont, kaban, yazlık pardösüleri Ağrı il başkanı Engin Özmen ve Doğu Anadolu bölge sorumlusu Genel Başkan baş danışmanı basın koordinatörü hafız Cesim Aşantuğrul tarafından üyelere dağıtıldı.

Aşantuğrul yaptığı açıklamada “Genel Merkezimize teşekkür ediyoruz, Hak Bir Sen il yönetimi olarak sabah üyeler ile bir araya gelerek gönderilen hediyeleri üyelerimize dağıttık” dedi.

 

hak-bir-sen-genel-merkezi-agridaki-uye-eslerine-kiyafet-hediye-etti.jpghak-bir-sen-genel-merkezi-agridaki-uye-eslerine-kiyafet-hediye-etti-001.jpghak-bir-sen-genel-merkezi-agridaki-uye-eslerine-kiyafet-hediye-etti-002.jpg

 

Son Güncelleme: 08.04.2016 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.