12 Haziran 2016 Pazar 09:53
Hak-sen Ağrı Şubesi Üyelerine İftar Yemeği verdi

Hak-Sen Ağrı Şubesi üyelerine iftar yemeği verdi.

Bir otelde düzenlenen iftar yemeğine Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Abdurrahman Duman, Eğitim Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Ertuğrul Babatonguz, Sağlık Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Necmettin Kılıçaslan, sendika üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Duman, yaptığı konuşmada, ramazan ayının, toplumca birlik ve beraberliğin sağlandığı, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğunu söyledi.

Ramazan ayında oruç ibadetinin farz kılındığı bir ay olduğunu anımsatan Duman, "Ramazan ayının nefsimiz, ailemiz, milletimiz, ülkemiz ve bütün insanlık için iyilikler getirmesini, bizleri olgunlaştırmasını ve yüceltmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Davetimizi kırmayıp iftar yemeğimize katılan üyelerimize ve tüm konuklarımıza yürekten teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 

hak-sen-agri-subesi-uyelerine-iftar-yemegi-verdi-001.jpghak-sen-agri-subesi-uyelerine-iftar-yemegi-verdi.jpg

Son Güncelleme: 14.06.2016 22:58
Anahtar Kelimeler:
AğrıIftarHAK-SEN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.