08 Eylül 2015 Salı 21:15
Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırılarına Tepki

Ağrı'da Memur-Sen'e üye bir grup vatandaş, Hakkari'nin Dağlıca bölgesi ile Iğdır'daki terör saldırılarını kınadı.

Memur-Sen Ağrı Şubesi önünde toplanan grup, burada terörü lanetleyen çeşitli sloganlar atarak Türk bayrakları açtı.

Burada grup adına açıklama yapan sendika il temsilcisi Süleyman Gümüşer, ülkenin çeşitli şehirlerinde yaşanan ve milletimizi derinden sarsan terör örgütünün saldırılarını şiddetle kınayıp, lanetlediklerini söyledi.

Şehitlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve millete başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dileğinde bulunan Gümüşer, şöyle devam etti:

"Bu insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişiler ve gruplar işleyebilir. İçeriden ve dışarıdan beslenen terör örgütlerinin adları, haince planları ve amaçları ne olursa olsun, 78 milyonun hep birlikte geleceğe yürüyüşünü, yeniden büyük Türkiye'yi inşa yolculuğunu engelleyemeyecekler, gelecek umutlarımızı söndüremeyeceklerdir."hakkari-ve-igdirdaki-teror-saldirilarina-tepki.jpghakkari-ve-igdirdaki-teror-saldirilarina-tepki-001.jpghakkari-ve-igdirdaki-teror-saldirilarina-tepki-002.jpg

Son Güncelleme: 08.09.2015 21:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.