16 Temmuz 2014 Çarşamba 10:46
Halef Keklikten Tepki

Ağrı Belediye Başkan yardımcısı Halef Keklik Takvim Gazetesi'nin Haberine Şahsi Facebook Hesabından Sert Tepki Verdi.

 

1 Haziran'da Ağrı halkının yaratığı zafer belliki yıllardır ağrı Belediye'sini aile ve yandaş şirketlerine dönüştüren siyaset anlayışını çok yaralamıştır, lağım basıncılığı yapan gazete ve siteler eş başkanımız sn sırrı sakıka dönük asılsız ve yalan haberlerle bir şey elde edeceklerini sananlar avuçlarını yalasınlar. Çünkü sn Sırrı Sakık en zor süreçlerde Kürt halkının onurlu yaşamı için her şeyini feda eden bir siyasetçidir.öyle birileri gibi rant,ihale,talan siyasetini yapmaz ve müsaade etmemiş etmeyecektir.

 

Tüm Ağrı halkı bilmelidirki sn sırrı Sakık meclis amirliği,yine vekil maaşını bırakmış Ağrı halkı'nın taleplerine cevap olmak ve hizmet için ağrıya gelmiştir. Ağrı'da olmadığı zamanınıda seksen tirilyon borç bırakan zihniyetin ve kalemşörlük yapanların kirliliklerini temizlemek için kaynak arayışı içinde olduğunu Ağrı halkı ve vicdanlı basın bilmelidir.

 

Şünü belirteyim bizim felsefemiz devrişlik felsefesidir. Halkımıza onurlu bir hizmet dışıda bir derdimiz olmaz.Ağrı halkının emaneti onurumuzdur. Siyasal anlayışı ne olursa olsun Ecem, karapapak, Kürt herkese adil vicdanlı bir hizmet anlayışı'nı esas alacağımızı ve halka verdiğimiz sözlerimizin arkasında dim dik duracağımıza bir kez daha belirtmek isterim.

 

Partimizin ve sn sırrı sakı'kın şahsında gelişen halkın sahiplenmesi ve desteği kirli saltanatları yıktığı gibi iftira ve yalan medya şarlatanlığı'da

 

 

Yerle bir edecektir. Tüm ekibimizle şefaf,dürüst ve halkın hizmetinde olmanın çabası içinde olduğumuzu belirtip selam saygılarımı sunarım.

 

İşte O Haber : TIKLA

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.