25 Mayıs 2015 Pazartesi 16:32
Halil Özyolcu 'Kürtlere Gayri İnsani Politikalar Reva Görüldü '

Programda soruları yanıtlayan Özyolcu “ Ak Parti hükümetleri olarak , yüzlerce okul, duble yollar ve bu anlatması programa sığmayacak kadar hizmetler ürettik.  Bizim parti siyasetimiz hizmet üzerine kurulu. Yağan yağmur gibi her alanda hizmet üreten bir partiyiz. Sayın Valimizden aldığım bilgiye göre son bir yıl içerisinde Ağrı’ya gelen sosyal yardım tutarı 324 Trilyonu buluyor.  2015 yılı için planlanan yatırım tutarı 2.1 katrilyon ediyor.  Bu hizmetlerin devamı için Ak Parti’ye ihtiyaç var.”dedi.

 

Doğalgazın önünü HDP’nin kestiğini söyleyen Özyolcu “  Doğalgaz için Ak Parti tarafından Ağrı için özel kanun bir  çıkarıldı. Doğalgazın ile yayılabilmesi için bir şirket kurulması gerekiyor. Bu şirketin kurulabilmesi için il genel meclisinin kararı gerekiyor. Ama HDP li adaylar fazla olunca bu karar geçmesin diye sürekli tehir ediyorlar.” dedi.

 

 Kürtlerin geçmiş dönemdeki mazlumiyetini biliyorum diyen Özyolcu “Kürtlerin geçmişteki mazlumiyetini kabul ediyorum. Bu devlet Ak Parti öncesinde Kürtlere her türlü gayri insani politikaları reva görmüştür. Ancak sahada gördüğümüz kadarı ile demokratik bir yarış yok. Korku ve endişe varsa orada demokrasi olmaz. Eğer ki bir seçim bölgesinde, farklı bir partiye oy çıkması durumunda, o seçim bölgesi için sıkıntı oluşuyorsa, biz burada yapılan baskının demokratik olmadığını düşünüyoruz “ dedi.

 

Sağlık bakanına seslenen Özyolcu, “Ben buradan sizlerin aracılığı ile Sağlık bakanımıza  sesleniyorum. Hastanelerimizin durumu içler acısı. Afrikada bile böyle bir hastane ortamı yok. Eğer ki sağlık bakanımız böyle bir ili bu kadar mağdur etmişse, bu büyük bir zafiyettir.  Türkiye’de sağlık çok iyi giderken Ağrı’da Sağlık sorunu neden yaşanıyor. Yeni dönemde biz Ağrı’nın tüm sağlık sorunlarını çözmek istiyoruz ve bu sorunları  çözeceğiz.” dedi

 

halil-ozyolcu-“kurtlere-gayri-insani-politikalar-reva-goruldu-“.jpg

Son Güncelleme: 25.05.2015 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.